Blogia
Trucs i receptes. les TIC a l' àrea de llengües

F`òrum II (WebQuests)

Definicions de "collita pròpia" de les WebQuest

10 comentarios

Rosó, Teresa i Montse -

Espai virtual (web) perquè els alumnes facin un treball de recerca en grup.

Què us sembla?

paqui i àngels -

Recurs didàctic que fomenta l'aprenentatge cooperatiu i l'aprenentatge per projectes així com també la destresa en coneixements i ús dels recursos informàtics. Creiem que pot ser una estratègia força engrescadora per als nostres alumnes, encara que com a profes haurem de practicar-ho molt més si volem introduir-ho a l'aula.

Carme i Ramon -

És un recurs informàtic globalitzador que requereix molta participació per part dels alumnes. És un mètode en què l'alumne passa a ser el protagonista de l'aprenentatge, i això el pot motivar.

pilar -

És una seqüència didàctica molt estructurada. Potencia la construcció d'un coneixement que va més enllà dels continguts específics disciplinars, ja que obre el ventall a d'altres aprenentatges: informàtics, de treball en grup cooperatiu, de reflexió crítica (avaluació, autoavaluació, coavaluació...)i, sobretot, l'autonomia en la recerca autònoma d'informació.

rosa i carme -

És una eina molt interessant per treballar en grup amb els alumnes ampliant coneixements d'informàtica, però per nosaltres és molt difícil d'aplicar perquè no tenim prou pràctica.

Feli i Judit -

La webquest és una eina didàctica actual que combina diferents tècniques d'aprenentatge, tant grupal com individual. També permet diferents formes d'avaluació.

Mercè, Mercedes, Rosa Elena i Ruth -

És un treball d'investigació mitjançant els recursos disponibles a la xarxa.

Lluïsa, Isabel, Gemma i Anna -

És un recurs didàctic de recerca d'informació en grup que permet ampliar coneixements i desenvolupar habilitats en informàtica.

Marta, Àstrid, M. Pilar i Glòria -

Perdoneu, hem respost la qüestió del fòrum I al fòrum II.

La nostra definició grupal de webquest seria una eina didàctica molt interessant , que permet fer treballs en grup utilitzant les noves tecnologies, i dóna la feina de manera pautada i estructurada.

Marta, Àstrid, M. Pilar i Glòria -

A l'hora de treballar en grup hem trobat diferències de nivell de coneixements d'informàtica entre els diversos membres del grup. Tot i això, ens hem entès molt bé.

Ara que sabem què és una webquest, ens agradaria aprendre a crear-ne una. Ho farem aquest curs?